15 böcker: En plats jag vill till just nu

7 … har med en plats jag vill till just nu att göra.

Jag kommer inte plugga nu i höst, vilket gör mig lite ledsen även fast jag visste att det inte skulle bli så. Nu när mina vänner börjar åka bort från staden till förmån för universitetet, känner jag att jag verkligen saknar det. Jag skulle hemskt gärna vilja åka och sätta mig i en föreläsningssal nu på stört.

En förlorad värld av Evelyn Waugh var den bok som väckte suget att studera vidare hos mig när jag såg serien och läste boken i tidiga tonåren. Jag förälskade mig i det Oxford som visades i serien. Länge ville jag gå just där, men just nu lockar nästan vilket universitet som helst.

Den plats jag vill till är alltså universitetet.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på 15 böcker: En plats jag vill till just nu

  1. Pingback: 15 böcker | C.R.M. Nilsson

  2. Susanne skriver:

    Jag kan lova att man inte uppskattar universitetet och föreläsningssalar när man väl är där 🙂 Det är väl som det alltid är- bättre någon annanstans. Själv känner jag mig lite instängd i föreläsningssalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.