30 Days of Hunger Games: Mina favoritkaraktärer

30 days of hunger games

Day 1: Your favorite character:

I vanlig ordning, som ni vid det här laget säkert har lagt märke till, så klarar jag inte av att ha bara en favorit, utan jag har alltid ett flertal favoriter som jag har svårt att välja emellan.

Min absoluta favoritkaraktär i Hungerspelen skulle vi kunna säga är Finnick Odair. Jag har nog gillat Finnick från första stund han kom in, särskilt som jag fick intryck av att han hade glimten i ögat redan från början. Han beskrivs som hur snygg som helst, ett faktum som gör att hans intelligens lätt underskattas och folk glömmer att det fanns en anledning till att han vann sitt hungerspel.

Finnick är tätt följd av Cinna. Min fantasi har gett Cinna en helt fantastisk röst; mörk och mjuk, som verkligen passar in på min bild av karaktären. Jag älskar hans kreativitet och dynamiken han har med Katniss. Cinna var den första karaktären som grep tag i mig i detta universum.

Sedan är jag också otroligt svag för Haymitch Abernathy. Det kan bero på att han är en av de karaktärer som jag verkligen förstår varför han är som han är, utan att Collins skriver mig på näsan med det. Men det krävde att jag tänkte efter. Jag tror att Haymitch för mig verkligen visade på det tragiska i att vara en vinnare av hungerspelen.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på 30 Days of Hunger Games: Mina favoritkaraktärer

  1. Pingback: 30 Days of the Hunger Games » C.R.M. Nilsson

  2. Jag håller med om alla tre! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.