6 böcker jag är sugen på

  

Allegiant av Veronica Roth: Förlåt att jag tjatar, men jag hade räknat med att jag skulle ha läst ut den vid det här laget. Inte att jag fortfarande skulle vänta på att den ska komma till mig.

Den nya människan av Boel Bermann: Ett tag bloggade alla om den här boken och jag blev väldigt sugen. Den verkar verkligen spännande.

Den bästa dagen är en dag av törst av Jessica Kolterjahn: En bok som jag såg fram emot väldigt mycket när jag hörde talas om, men som jag ännu inte har i min bokhylla. Karin Boye är en av mina favoritpoeter och att läsa en fiktiv skildring av hennes liv låter intressant.

  

Taskill Witches av Saskia Walker: Det var ju en bokbloggare som lottade ut denna trilogi för ett tag sedan och jag provläste första kapitlet på Amazon. Jag tycker att de verkade rätt underhållande skrivna och betydligt bättre än vissa andra erotiska böcker, så jag skulle vilja ge dem en chans.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

12 svar på 6 böcker jag är sugen på

  1. Lena skriver:

    Den nya människan är jag också sugen på.

  2. Carro skriver:

    Jag tror att du skulle gilla den nya människan så ge den en chans 🙂

  3. Linda skriver:

    De två första böckerna är jag också sugna på och de tre sista har jag:). Ska bli spännande att läsa när jag slutar låna hem böcker;).

  4. Jag är också sugen på Veronica Roths böcker (fast jag har visserligen inte läst någon av dem ännu). Får se när jag tar mig i kragen och stiftar bekantskap med henne…

    • C.R.M. Nilsson skriver:

      Jag tycker att hennes böcker är bra. Väldigt spännande. Men det är också sådana böcker som gör sig bäst att läsa rygg till rygg därför att ett par månader senare så kommer jag inte ihåg namnen på hälften av karaktärerna.

  5. Gia - Bokfrossa skriver:

    Saskias böcker har jag hemma, började läsa första kapitlet men fick inget bra intryck så la den åt sidan. Ska ge serien en ny chans någon gång framöver och försöka läsa mer innan jag dömer ut den 🙂

  6. Jag har börjat läsa Allegiant, och det lilla jag har läst hittills är väldigt bra. Skulle vilja läsa hela tiden, men det går ju inte….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.