Addendum till min topp tio lista

Topp Tio Tisdag

…. eller Top Ten Tuesday, del 2.

Jag följer upp från dagens tidigare lista med ett eget inlägg. Jag har kommit på ytterligare ett par böcker som jag vill ha in på min lista. Så vi fortsätter utan inbördes ordning, men i numerisk ordning från där jag lämnade listan sist:

 

8. Harry Potter. Frida påminde mig om Harry Potters existens och jag skämdes så oerhört över att jag hade glömt att ta med denna underbara bokserie. Harry Potter är lätt och kul, även om de har sina mörkare sidor.
9. Ängeln Johnny av Danielle Steele handlar om en ung man som en dör i en bilolycka, men som kommer tillbaka som en ängel för att vaka över de som finns kvar. Det är ett par år sedan jag läste den, men jag minns den som väldigt upplyftande.
10. Det här är en bok som jag läste för väldigt länge sedan och som jag inte har några större minnen av annat än att jag tyckte att den var mysig, och det är Gud på en Harley Davidson av Joan Brady. Den har därtill en helt fantastisk och bokstavlig titel.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Addendum till min topp tio lista

 1. Lottens Bokblogg skriver:

  Det där ”fun” tyckte jag gjorde det svårt. Jag läser inte så många sådana böcker (eller så är jag en tråkmåns om inte är lättroad ;-). HP är ju lättläst men stundvis ganska hemsk (som när Sirius dör).
  Såg att vi hade några samma i alla fall:-)

 2. Frida skriver:

  Herregud hur kunde du glömma HP? :)Bra att du kunde lägga till den nu iaf!

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag skyller på att jag hade klivit upp tidigt på morgonen och skrev mitt inlägg lite halvstressat medan jag väntade på min gruppkamrater 😉 Eller så kan vi skylla på att jag är lite allmänt tankspridd just nu.

 3. Anna A skriver:

  Debaterade lite med mig själv om jag skulle ha med HP eller inte. Är ju ganska hemsk bitvis. Men samtidigt oerhört lättläst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.