Anything but Books-tag

 

1. Name a cartoon that you love.

Descendants of Darkness är en anime baserad på en manga med samma namn. Den har jag sett åtskilliga gånger utan att tröttna.

2. What is your favorite song right now?

Antingen Cántalo av Ricky Martin, Residente och Bad Bunny eller Carnaval av Maluma. De gör mig glad båda två.

3. What could you do for hours (that isn’t reading)?

Något jag kan sitta och ägna mig åt i timmar är att teckna. När jag kommer in i ett flyt så försvinner verkligen hela världen.

4. What is something you love to do that your followers would be surprised by?

De av mina följare som följer mig på Instagram lär knappast bli överraskade, men ni som bara läser bloggen kanske blir överraskade över att höra att jag älskar att styrketräna. Jag vet själv knappt hur det gick till, men om jag inte är på gymmet tre gånger i veckan minst så börjar det klia i kroppen.

5. What is your favorite unnecessarily specific thing to learn about?

Olika språks egenheter. Varenda språk har något som framstår som väldigt konstigt för utomstående och det är spännande att läsa om.

6. What is something unusual you know how to do?

Jag kan tala, läsa och skriva lite Mandarin. Inte lika mycket som jag en gång har kunnat, men lite ändå.

7. Name something you’ve made in the last year (and show us, if you can)

Just nu deltar jag ju i Inktober, så jag håller på att teckna en massa. Ett exempel är det här porträttet av min lilla Marabo:

8. What is your most recent personal project?

Mitt nyaste personliga projekt är att jag håller på att göra i ordning min bullet journal för nästa år. Jag tänker inte köpa någon kalender nästa år, utan enbart använda den, vilket är lite spännande.

9. Tell us something you think about often (maybe while staring out of windows)

Ja, vad tänker jag på när jag tittar ut genom ett fönster? Med tanke på att jag önskar att det ibland skulle vara tyst i mitt huvud, så är det förvånansvärt svårt att komma något nu. Men jag tänker mycket på miljön och klimatet för närvarande.

10. Give us something thats your favorite, but make it something oddly specific,
not like your favorite food, but like your favorite food when you’ve been studying
for hours and forgot to eat. Or, you know, something like that.

När jag går in i sovrummet för att klä på mig på morgonen och Marabo ligger i sängen och börjar vifta på svansen. Den går som en liten propeller, vilket alltid får mig att skratta och gå fram till henne. Då vänder hon givetvis upp magen för att få lite magkli.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.