Bloggen fyller 6 år

Idag är ingen vanlig dag, för det är bloggens sexårsdag.

Och i år orkar jag inte med att anordna någon tävling, tyvärr. Energin går till annat, men jag tänkte ändå skriva några ord om hur mycket bokbloggandet har gett mig. Jag har kommit i kontakt med så många underbara och härliga människor som delar mitt intresse, såväl andra bokbloggare som författare. Det finns förlag som generöst skickar recensionsexemplar till en amatör som mig som gör att jag kan hänga med och läsa den senaste utgivningen. Jag har breddat mina vyer. Jag har upptäckt nya författare, läst från länder jag tidigare inte läst från och rest till jordens alla hörn.

Tack för allt, kära bokbloggare, läsare, förlagsfolk och författare. Jag hoppas på ytterligare sex härliga år!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Bloggen fyller 6 år

 1. Monika skriver:

  Grattis! Och jag håller med om vartenda ord 🙂

 2. Lottens bokblogg skriver:

  Grattis! Ser fram mot sex år till 🙂

 3. Malin skriver:

  Stort grattis! 😀

 4. Sofies bokblogg skriver:

  Grattis! Våra bloggar har nästan samma födelsedag (fast med 2 år emellan). Lycka till med fortsatt bloggande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.