Det här blev inte alls som jag hade tänkt mig

Idag bloggar jag från mobil och sjuksäng, så jag hoppas att ni kan ha överseende med om något blir galet.

Jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator. Sist jag hörde något var förra torsdagen och då behövde han skruva isär hela datorn för att komma till botten med felet. Så vi får se när det är fixat.

Sedan blev jag i förra veckan sjuk i vad jag trodde var magsjuka, men som slutade med att jag blev inlagd på sjukhus på grund av på tok för låga natriumvärden. Jag ligger kvar än, medan de utreder och försök er komma till botten med vad som har gått snett i min kropp. Jag mår rätt skapligt.

Det kommer därför vara tyst på bloggen ett tag framöver. En bokrecension är schemalagda för imorgon och jag schemalägger ett omslagsonsdag inlägg till imorgon som jag hoppas att ni är sugna att hänga på. Själv hakar jag på så snart jag själv kan.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad. Bokmärk permalänken.

22 svar på Det här blev inte alls som jag hade tänkt mig

 1. [Anna] skriver:

  Krya på dig!! Låter inte som någon höjdare att ligga inlagd! :/ Men skönt att få vård när man inte är frisk!

 2. Boklysten skriver:

  Sjukhus är inte kul! Krya på dig!

 3. Lena skriver:

  Men oj då vilken otur. Låter inget vidare. Krya på dig. Kram!!

 4. Monika skriver:

  Usch, hoppas de snart hittar vad som är fel och att du snabbt är på benen igen.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   De vet i vilket område av hjärnan som felet är, problemet är att det kontrollerar en jävla massa hormoner och det tar en hel del blodtester för att se om jag har några hormonstörningar.

 5. Therése skriver:

  Usch! Det där lät ju inte alls bra. Hoppas läkarna klurar ut vad det är för fel så du blir kry!

 6. Lottens bokblogg skriver:

  Krya på dig! Det låter ju i alla fall som de har koll på dig så jag hoppas du snart vet vad som är fel.

 7. Bokprinsessorna skriver:

  Usch då krya på dig. Hoppas att du mår bättre snart.

 8. Chriss skriver:

  Nä, men fy! 🙁 Krya på dig, hoppas du mår bättre snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.