En skådespelare som kan få mig att INTE titta på en serie

jennifer morrison

Bildkälla: IMDB.

Det här inlägget får mig att känna mig fruktansvärt elak och ger mig dåligt samvete.

När jag gick i högstadiet och en bit in på gymnasiet så älskade jag tv-serien House. De första två säsongerna har jag sett hur många gånger som helst. Men något som förtog nöjet lite var en karaktär: Dr. Allison Cameron, som spelas av Jennifer Morrison. Jag har överlag svårt för den där karaktären som beskrivs som godhjärtad, men som i själva verket framstår som den mest själviska i hela bunten.

Mitt ogillande av och min irritation med Carmeron har sedan färgat av sig på allting Jennifer Morrison har gjort efter House. Hon är bara med några minuter i Star Trek, men det var några minuter för mycket. När hon gästspelade i How I Met Your Mother satt jag och gnisslade tänder. Det är orättvist av mig, därför att hon är säkert ingen dålig skådespelare, men jag blir irriterad av att bara se henne.

Detta har gjort att jag bara tagit mig igenom en eller två episoder av Once Upon a Time, trots att denna serie på pappret verkar vara perfekt för mig…

Det kan inte bara vara jag som känner så här inför en skådespelare. Har du någon sådan skådespelare som har haft en roll som sedan förstört ditt intryck totalt av denne skådespelare?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på En skådespelare som kan få mig att INTE titta på en serie

 1. Freja skriver:

  David Caruso… Jag tyckte så illa om honom i ”På spaning i New York” att jag inte kunde få mig till att titta på CSI Miami, fast jag älskar de andra CSI-serierna…

 2. Petra skriver:

  Jag är, kanske en av få, som absolut hatar Forrest Gump, och efter den så skippar jag alltid filmer med Tom Hanks i. Jag gillade inte heller Jennifer Morrison i House, men däremot tycker jag att hon är väldigt bra i Once Upon a Time. Men visst är det tråkigt när en skådespelare kan förstöra så mycket?

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   När jag läste din kommentar inser jag att jag inte har några större känslor alls rörande Tom Hanks. Jag kan se en film med honom i, men det är inte som om jag bläddrar förbi på grund av honom eller stannar för hans skull.

   Det är verkligen trist när en enda skådespelare ska förstöra. Jag vill så gärna se Once Upon a Time och har sett ett eller två avsnitt, men jag klarar inte med Jennifer Morrison. Tyvärr.

 3. Anna A skriver:

  Kan inte riktigt komma på någon tv skådis som jag har så svårt för, film däremot…

 4. Pingback: Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att INTE vilja titta på en tv-serie | Annas Bokbord

 5. Pingback: Nämn en tv-serie-listan » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.