En tv-serie jag äger på DVD

Det är alldeles för många. Jag är en människa som tycker om att se flera avsnitten på raken och då blir det lätt för att jag vänder mig till DVD-boxar. Så jag har väl ett tiotal serier i DVD-boxer, inte alla kompletta, men en hel del. Inte skulle jag påstå att jag är lika illa med det här att samla på boxar som jag är med att samla på böcker, men det börjar bli en gedigen samling.

Men om jag skulle lyfta fram en serie på DVD som jag saknar och ännu inte har diskuterat inom ramen för denna lista, så är det den brittiska serien Merlin. Den följer hur en ung Merlin kommer till Camelot, ett rike som styrs av den magihatande kung Uther. Merlin blir snabbt varse om att Uthers son, Arthur, kommer att bli en stor man och att deras öden är sammanlänkade. Fem säsonger av äventyr, magi, vänskap och en Arthur som är lite av ett fån.

Merlin

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på En tv-serie jag äger på DVD

 1. Lottens Bokblogg skriver:

  Merlin såg vi några avsnitt på TV av, men fastnade aldrig. Jag får hjälp här hemma av att samla på DVD-boxar. Tyvärr 😉

 2. Freja skriver:

  Jag har inte så många serier på DVD, men de jag har hinner jag ändå aldrig se…

 3. Monika skriver:

  Jag är en samlare, det är bara att konstatera, och nu när TV-serier kommer på boxar så kan jag ju inte låta bli 🙂

 4. Anna A skriver:

  Å älskar Merlin. Så bra (även om jag är skeptisk till serieavslutningen). Bara synd att Colin Morgan inte fick använda sin egen charmiga dialekt i serien 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.