En tv-serie jag aldrig skulle missa ett avsnitt av

agents of shieldDet här känns som om det var ett större problem innan play-tjänsterna började bli stora. Men även idag finns det ju vissa play-tjänster som kanalerna tar betalt för och eftersom jag följer så få tv-serier per kanal, så känns det onödigt att betala för tjänsten ofta för enbart en tv-serie.

En av de få tv-serier jag följer nu sänds på en sådan kanal: Agents of S. H. I. E. L. D. Därtill är jakten på den synske så spännande just nu att jag sitter som klistrad varje torsdagskväll bara för att jag ska få nästa pusselbit. Varje avsnitt känns som om det slutar med cliffhanger just nu.

Det ska mycket till att jag ska missa något av denna serie.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på En tv-serie jag aldrig skulle missa ett avsnitt av

 1. Lena skriver:

  Tack för tipset. Den skall jag kika närmare på!

 2. Såntsomjegliker skriver:

  Jeg har sett sesong 1 – og digger serien 🙂

 3. Monika skriver:

  Jag har sett trailers för den här flera gånger och tycker den ser lockande ut, men jag har aldrig börjat titta på den.

 4. Anna A skriver:

  Också en ny favorit för mig. Håller med om att det idag inte är samma sak med det där att inte missa ett program eftersom allt finns tillgängligt hela tiden.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Plus att tv:n har inspelningsfunktion, så det gör ju inte mycket att missa något program. Det är ju mest det att det blir outhärdligt att vänta på nästa avsnitt av S.H.I.E.L.D eftersom det är så spännande just nu 😉

 5. Pingback: En serie som du aldrig skulle kunna missa ett avsnitt av | Annas Bokbord

 6. Pingback: Nämn en tv-serie-listan » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.