Fem frågor om Tidsresenärens hustru

Tidsresenärens hustru

Bildkälla: Goodreads.

Hur många kapitel har du läst i Tidsresenärens hustru?

Kapitlen är inte numrerade, så jag vet inte riktigt hur många det är. Jag är på kapitlet som heter ”Efter slutet” och som börjar på sidan 78 i pocketutgåvan.

Vad var den första meningen boken?

CLARE: Det är svårt att bli övergiven.

Vad var den sista meningen du läste i boken?

Efter en timma eller två har också jag försvunnit och kvar ligger bara en filt, en bok, kaffekoppar och kläder som bevis på att vi har varit där alls.

Hur tycker du att Tidsresenärens hustru verkar?

Jag har sett lite av filmen med Eric Bana och Rachel McAddams, tillräckligt för att jag skulle bli väldigt nyfiken. Filmen kändes som om den var ganska tung och att den valde att fokusera på den mer tragiska aspekten av hans sjukdom. I själva boken upplever jag att det finns mer värme och humor som gör den väldigt charmig.

Jag gillar Niffeneggers sätt att uttrycka sig på, även om hon ibland får mig att skratta. Henry tänkte något i stil med ”jag kände doften av Clares rödblonda hår” som fick mig att garva helt hysteriskt. Jag tycker också väldigt mycket om den filosofiska tonen i boken.

Det enda jag inte gillar är att texten är så förbannat liten!

Vilken händelse är din favorit hittills?

Jag tror att det var när Clare och Henry träffades för första gången och hon kastade en sko på honom. Clare som sexåring var rätt charmig.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.