Hett i hyllan #54

hettihyllan

Denna torsdag känner jag för att gå på upptäcktsfärd i mina bokhyllor. Därför hänger jag med på Monikas Hett i hyllan. Så här beskriver hon det hela:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

En bok som jag inte riktigt fattar att jag inte har läst ännu:

ytans-forvirring-klader-eller-mode

Ytans förvirring av Mona Skagerfors köpte jag på ett lokalt museum i januari förra året. Samtidigt köpte min mamma ett ex, som hon redan har hunnit läsa så jag vet att boken är intressant. Författaren är modetecknare och skribent och boken behandlar hennes arbete och mode som begrepp.

Anledningen till att jag inte fattar att jag har läst den är att jag hade tänkt läsa den flera gånger förra året. Det blev bara inte av. Så nu har den förvandlats till en hyllvärmare trots att jag var så sugen på att läsa den. Lustigt hur det blir ibland.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 svar på Hett i hyllan #54

 1. Lena skriver:

  Det är ju så det ofta blir tyvärr. Man köper någon boks som man helst vill läsa på stört, men så kommer andra böcker och livet emellan. Låter som en intressant bok.

 2. Monika skriver:

  Det är verkligen märkligt hur vissa böcker bara blir stående. Kläder och/eller mode har nog aldrig intresserat mig, det är liksom bara något man har på sig för att det inte är riktigt acceptabelt att gå naken 🙂 Och för att hålla sig varm givetvis. Men modebranschen är ju förstås intressant i sig.

 3. Annette skriver:

  Den boken låter ju väldigt intressant, den måste jag skriva på min lista. Jag har precis läst ut den riktigt dåliga bok jag nämnde här tidigare, och även bloggat recensionen i dag. Usch. Nu hoppas jag att den bok jag skall läsa härnäst är bättre, inte direkt i samma genre som den bok du nämner, men i gränslandet kanske, vi får se.

 4. Boklysten skriver:

  Den låter intressant!

 5. A ROOM OF MY OWN skriver:

  jag tycker att det ofta är så att annan läsning tränger sig före så att det inte blir riktigt som en planerat, men det är trevligt med en del oläst i hyllan

 6. Lottens bokblogg skriver:

  Det var verkligen en bok jag aldrig hört talas om. Tycker mode är lite intressant men har nog aldrig läst den specialbok om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.