Iliza Shlesinger’s Freezing Hot

Omslagsbild Iliza Shlesinger's Freezing Hot

Manus: Iliza Shlesinger
Skådespelare: Iliza Shlesinger
Produktionsår: 2015
Längd: 71 minuter

Iliza Shlesinger är en amerikansk ståuppkomiker. Hon har filmat ett antal specialshower för Netflix, varav Iliza Shlesinger’s Freezing Hot är hennes andra. Den är inspelad i Denver. Under showen pratar Shlesinger om hur män och kvinnor är olika, om sidenblusar, pumpkin spice lattes, Pinterest och så mycket mer.

Ofta när jag är sjuk slutar det med att jag hamnar på Facebook Watch, där jag snubblar in på ståuppkomik. På så sätt har jag upptäckt ett flertal komiker som får mig att skratta gått, varav Iliza Shlesinger är en av dem. Senare upptäckte jag att hon hade ett par längre föreställningar på Netflix, så när jag var hemma med migrän och den lättade bestämde jag mig för att se Iliza Shlesinger’s Freezing Hot.

Och det är inte riktigt när hennes humor är som vassast. Iliza Shlesinger’s Freezing Hot består av en del klyschiga iakttagelser om skillnader mellan män och kvinnor. Som att kvinnor alltid fryser, men vägrar bära med sig en jacka. Eller att alla kvinnor älskar hösten. Även med material som inte känns så värst originellt, är hon rolig. Hon har ett sätt att förändra röst och kroppsspråk som förstärker komiken i de historier hon berättar som får mig att skratta högt.

I början av Iliza Shlesinger’s Freezing Hot beskriver hon sin komedi som ”ärlig och aggressiv”, vilket stämmer väl. Även om ämnet skillnaden mellan män och kvinnor är uttjatat inom komiken, så lyckas Shlesinger förmedla en ärlighet och djup till sitt skrivande och show som gör det hela minnesvärt. Det är citatvänligt, relevant och ibland gripande. Alla skämt tar inte skruv, men de som gör det får mig att garva högt.

Iliza Shlesinger’s Freezing Hot är kanske inte när hon är som bäst, men Iliza Shlesinger har en väldigt låg lägsta-nivå.

Betyg 3: Gillade den.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Iliza Shlesinger’s Freezing Hot

  1. Pingback: Iliza Shlesinger: Confirmed Kills - C. R. M. NilssonC. R. M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.