Läsplanering: April 2017

Då var mars till ända och det är dags att börja blicka fram emot april. Här är fyra titlar som jag särskilt hoppas hinna med i april:

 • Kvinnor i Japan under tusen år av Monica Braw. Hyllvärmare. Jag hade ju valt den här författaren till min boktolva och läste en bok av henne i mars. Den tyckte jag om så då ska jag också läsa den här.
 • Dumplin’ av Julie Murphy. Bokreafynd från i år. Den här har blivit varmt rekommenderad av mycket folk så jag ser fram emot att läsa den.
 • Grekiska myter och sagor av Claes Lindskog. Hyllvärmare. Lite märkligt att den här har blivit stående så länge.
 • The Sign of Four av Arthur Conan Doyle. Omläsning alternativ hyllvärmare. Jag minns inte riktigt om jag har läst den här, men jag tror nog att jag har gjort det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 svar på Läsplanering: April 2017

 1. Monika skriver:

  Dumplin’ har jag sett på många ställen och jag kan inte låta bli att lockas lite av den 🙂

 2. Lena skriver:

  Är intresserad av all fyra böckerna, kanske mest Grekiska myter och sagor.

 3. A ROOM OF MY OWN skriver:

  Kvinnor i Japan under tusen år är jätteintressant

 4. Bokstund skriver:

  Grekiska myter och sagor låter intressant, konstigt att jag missat den 😮

 5. Freja skriver:

  Jag har en väldigt trött period just nu, så det blir nästan inga böcker lästa. Trist, men jag hoppas komma igång igen så småningom. Har inte läst nån av de du har på din lista. Så många böcker, så lite tid <3

 6. Annette skriver:

  Myter och gudasagor har jag alltid lockats av. Jag skall absolut läsa Neil Gaimans bok. Jag har försökt få barnen att läsa böcker om de romerska gudarna, men det har varit helt ointressant. Nu (äntligen 😉 ) mhar de börjat läsa om de nordiska gudarna i skolan, och då har intresset vaknat för mytologi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.