Läsplanering: April 2021

I mars har jag lidit av sviterna av influensan eller om det är min utmattning som spökar, men orken har inte funnits där. Ibland har jag knappt klarat av att läsa ett ord eller koncentrera mig på att se ett Supernatural-avsnitt jag har sett flera gånger tidigare. Jag hoppas på att april ska bli bättre.

Dessa fyra böcker vill jag lite särskilt läsa i april:

  • Det nionde sällskapet av Leigh Bardugo. Bokreafynd från i år. Jag brukar ju älska Bardugos böcker, men det är i Grisha-universumet. Det här är något av det första hon har skrivit utanför det.
  • Ekologik av Johan Tell. Bokreafynd från i år. Fortsätter på spåret om att försöka leva ett hållbart liv.
  • Sword of Fire av Katharine Kerr. Sextonde delen i Deverry-serien. Här inleds en ny sekvens i serien och det blir den sista på ett tag eftersom nästa bok ännu inte är skriven. I över ett år nu har jag läst en bok av Kerr i månaden, så det kommer kännas konstigt att inte göra det.
  • Då tänker jag på Sigrid av Elin Olofsson. Hyllvärmare. Olofssons debutroman som jag är mycket nyfiken på.

Har du läst någon av dessa? Vad ska du läsa i april?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.