Läsplanering: November 2018

Var tog oktober vägen? Ingen som vet, ingen som vet. Jag är i alla fall klar med årets stora utmaningen: brukarundersökningen som genomförs på uppdrag av SKL. Nu har jag några månader på mig att andas ut innan det är dags att ladda upp för nästa års omgång.

Jag frångick min oktoberplanering därför att jag hade tagit med två böcker som jag helt enkelt inte kände för att läsa när slutet av månaden kom. Hoppas på större lässug i november.

  • The Power av Naomi Alderman har jag köpt mig just som belöning för att jag blivit klar med brukarundersökningen i tid. Jag började på den idag och måste säga att än så länge är det lovande.
  • På fri fot av Alice Munro. Bokreafynd från i år. Hennes noveller är så skickligt skrivna att jag bara vill läsa mer av henne.
  • The Picture of Dorian Gray av Oscar Wilde. Omläsning. Den här blev vald i denna omgång av vår bokcirkel. Jag har älskat den de två gånger jag har läst den innan, så jag hoppas på en lika fantastisk läsupplevelse.
  • Scottish Ghost Stories. Hyllvärmare. Jag gjorde ju ett försök att läsa den här… 2016, tror jag, och då var den till min förvåning lite för läskig för mig. Men nu är jag bra sugen. Även om det inte är säkert att jag vågar.

Jag hoppas att mörka novemberkvällar kan inspirera till läsning. Och att livet ger mig lite större möjlighet att andas.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Läsplanering: November 2018

  1. Monika skriver:

    För läskig? Har svårt att tro att det är möjligt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.