Läsplanering: September 2021

September gör snart sitt intåg och med den månaden tycker jag också att det är inledningen på hösten. Jag är nu tillbaka i skolbänken sedan en veckas tid och måste säga att det är skönt. Förhoppningsvis påverkar dock inte studierna min läsning alltför mycket.

Dessa fyra vill jag lite särskilt läsa i september:

  • Alphonse Mucha Masterworks av Rosamund Ormiston. Hyllvärmare. Jag köpte den här på en bokrea för flera år sedan, men den har av någon anledning blivit stående.
  • Naturskyddsföreningens guide till ett hållbart liv av Johanna Ståhl. Bokreafynd från i år. Jag fortsätter på mitt spår att läsa om hållbarhet, även om jag börjar känna att jag har uppnått teoretisk mättnad snart.
  • The Love Delusion av Nicola Mostyn. Bokreafynd från i år. Ett impulsköp som jag är riktigt nyfiken på.
  • Psykologin som vetenskap av Lars Gunnar Lundh och Artur Nilsson. Jag hade den här som kurslitteratur i våras, men tycker att den var så pass intressant att jag ska läsa hela. Tror egentligen inte jag har många kapitel kvar i den.

Har du läst någon av dessa? Är det någon du blir nyfiken på?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.