Läsplanering: September 2023

Augusti var en månad som kantades av den ena jobbiga infektionen efter den andra. Jag har varit förkyld halva månaden, i två omgångar. Min förmåga att koncentrera mig har varit helt bortblåst. Därmed har det inte blivit mycket läst. Men nu hoppas vi på ett friskare september med mycket läsning. Dessa fyra böcker skulle jag särskilt vilja hinna med:

De fyra böcker jag lite särskilt vill läsa i september.
  • The Left Hand of Darkness av Ursula K. Le Guin är septembers bokcirkelbok. Jag ser faktiskt fram emot att läsa om den. Därtill fick jag en chock när jag insåg att det var nästan nio år sedan sist.
  • The Dispossed av Ursula K. Le Guin var intressant nog mitt förslag till bokcirkeln. Jag hade tänkt läsa den i september i vilket fall som helst, men nu blir det lite extra kul.
  • Den saknade systern av Lucinda Riley är den sjunde delen i serien om de sju systrarna. Det blev ett litet uppehåll i min läsning av serien, men nu ska jag ta itu med att läsa den här. Jag ser inte fram emot det, om jag ska vara ärlig. Det här är den bok som jag tror jag kommer tycka sämst om i serien.
  • Underjordiska timmar av Delphine de Vigan köpte jag på Stadsmissionen förra året. Hennes No och jag tyckte jag mycket om, så jag har vissa förhoppningar på den här.

Har du läst någon av dessa?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.