Long time, no see

Jag har egentligen ingen ursäkt till min långa frånvaro och tystnad. Det enda jag kan skylla på är en ofantlig trötthet och att jag blev så less och knäckt av alla turer kring mitt körkort. Låt oss säga att körskolan åter stoppade mig från att köra upp, men på ett helt oacceptabelt sätt, som gör att jag sade upp kontakten med dem. Sedan har det varit tungt på jobbet med mycket övertid.

Det blev nog också lite mycket att plugga femtio procent samtidigt som jag jobbar heltid, men bara jag får klart socialrätten så har jag klarat det hela. Min förhoppning är att kunna återkomma starkt under år 2019 och få lite rätsida på bloggen igen. Det kommer nog bli en hel del minirecensioner till att börja med, för att komma ikapp, men sedan ska jag nog återgå till business as usual.

Jag tänker i alla fall avsluta året med en topplista över de bästa böckerna jag har läst.

God fortsättning, önskar jag er alla!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Long time, no see

 1. Lottens bokblogg skriver:

  Ibland blir man ju bara för trött, och då är det naturligt att man skippar vissa saker. Som bloggandet. Det där med körskolan låter ju helt bisarrt.

 2. Annette skriver:

  Hoppas att det ordnar sig med uppkörningen om du byter körskola. Jobbigt när det trasslar. Lycka till med socialrätten, som jag tycker låter väldigt spännande, och en god fortsättning!

 3. Robert E skriver:

  God fortsättning önskar jag dig också!

 4. Lena skriver:

  Ibland kommer livet emellan, så är det bara. Ett Gott Nytt År till dig.

 5. Gott nytt år och välkommen tillbaka! 🙂

 6. Tantaugusta skriver:

  Hoppas att det löser sig med både ork och körkort i år. Ibland måste man pausa bloggandet, är ju inte kul när det blir något som ligger över en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.