Min favoritgenre när det gäller tv-serier

nämn en tv-serieHade du ställt den här frågan för bara något år sedan, skulle du nog ha blivit förvånad. Då dominerade kriminalserier av olika typer mitt tv-tittande, trots att jag knappt läser några böcker inom den genren. Idag kan jag inte komma på en kriminalserie som jag regelbundet följer. Det kan hända att jag tittar på repriser av The Mentalist, då och då.

Idag har jag övergått mer till tv-serier inom genren fantasy och science fiction. Från att bara ha tittat på två serier inom de genren, så har jag gått över alltmer till den. De serier jag tittar mest på just nu är Agents of S.H.I.E.L.D. och Supernatural.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Min favoritgenre när det gäller tv-serier

  1. Lena skriver:

    Supernatural tänkte jag börja se men tyckte att första avsnittat var lite otäckt, så jag har inte kikat vidare. Maken däremot gillar den serien.

  2. Freja skriver:

    För mig är det nog kriminal, komedi och drama som är de tre stora. Eller drama och drama, vad kallas Ugly Betty, Desperate Housewifes, Grays anatomy, Brothers and Sisters? Det är ett brett begrepp, minst sagt…

  3. Anna A skriver:

    Två av mina favoritserier också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.