Mitt skrivande

Mitt skrivandeAntal ord: 12’377 ord

Vad: Detta är mitt icke-NaNoWriMo skrivande och gäller från mitt senaste inlägg med denna titel.

Till stor del har det varit recensioner, men också hemtentaguiden som jag skrev för ett tag sedan.

Jag skrev också ett bidrag till Skrivas senaste tävling på temat ”nystart”. Jag tyckte att den blev bra och hoppas därför verkligen på ett resultat.

En del är även på en novell som jag verkligen borde försöka få klar nu i taget. Jag har lovat en person den och har arbetat med den under större delen av året. Borde verkligen få klart den nu. Det blir decembers projekt: få klart den här och redigera den.

Lite är också idéer till andra romanprojekt som jag har.

Redigerat: Jag redigerade mitt bidrag till en tidigare novelltävling på temat På Vägen, en tävling som anordnades av tidningen Skriva och som jag tyvärr inte vann. Jag har även redigerat det bidrag jag skickade in till den senaste tävlingen.

Redigeringen av Alumina tuffade på innan november. Jag kom på att ett helt kapitel var överflödigt och att jag kunde slå ihop två andra kapitel, vilket gjorde boken betydligt kortare.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.