Omslagsonsdag #85 Fjädrar

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Då står jag åter som värd för omslagsonsdag, och det är samma regler som alltid som gäller:

l någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag, uppe till höger.

Eftersom det är påsk i slutet av veckan så är veckans tema fjädrar.

fjädrar fjädrar2 fjädrar3

Bildkälla: Goodreads.

Det här temat visade sig vara lättare sagt än gjort, och för min del krävdes det lite letande. Jag hoppas att det har gått bra för er som letar enbart i era bokhyllor och att ni har hittat några omslag med fjädrar på.

Veckans snyggaste är nog nästan Feathers med sina regnbågsfärger. Det är nog också det mest festliga omslaget.

Vad säger du? Är det något av dessa omslag du faller lite särskilt för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

11 svar på Omslagsonsdag #85 Fjädrar

 1. Pingback: Omslagsonsdag: fjädrar | BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

 2. Sara Pepparkaka skriver:

  https://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/2015/04/01/omslagsonsdag-fjadrar/
  Visst hittade jag fjädrar! Svårt att välja en favorit av dina, men jag tror jag satsar på fjäderpennan på omslaget till ”Letters from a rake”.

 3. Klara skriver:

  Jag gillar de små fjädrarna på omslaget till Fall for Me! 🙂

  Här är mina omslag: http://inutienbok.blogg.se/2015/april/omslagsonsdag-85-fjadrar-2.html

 4. Lena skriver:

  Wow vilka snygga omslag du hittat. Tycker att omslaget till Phoenix är vackert.

  Här kommer mina fjädrar och inte blev det många 🙂
  http://lenasgodsaker.blogspot.se/2015/04/omslagsonsdag-85-fjadrar.html

 5. Anna skriver:

  Jag kan ofta få känslan av något läskigt när jag ser fjädrar. Konstigt, de är ju så fluffiga och fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.