Paket!

Jag hade en dålig dag igår, så då råkade jag klicka hem Shame med Michael Fassbender (fast jag råkar nästan alltid skriva Erik Lehnsherr istället) och Carey Mulligan i huvudrollerna.

På baksidan beskrivs den på följande vis:

New York-bon Brandon är en stilig kontorsslav i trettioårsåldern som är beroende av sex. Han förför utan större ansträngning nya kvinnor dagligen och konsumerar enorma mängder porr; såväl hemma som under arbetstid. En dag överraskas han när yngre systern Sissy dyker upp i hans lägenhet, då hon inte har någonstans att bo. Systerns närvaro ställer hans liv på ända och vi förstår att syskonen bär på tragiska barndomsminnen som grundat deras självdestruktiva beteende.

Jag vet inte om det är en film för mig, men jag har gillat Fassbender i det lilla jag har sett av honom. Det ska bli spännande att se.

Har du sett denna film?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Paket!

  1. Linnea skriver:

    Jag ville se den när den gick på bio, men jag lyckades missa den. Den har fått bra kritik iaf. 🙂

  2. Man skriver:

    Jag såg Shame på bio, också för att jag hade gillat det jag sett med honom i, och vad ska man säga? Hans prestation i filmen är bra, till och med riktigt bra, men det är så mycket naket och sex i den (vilket ju i och för sig inte är märkligt om man läst handlingen) att man blir lite snurrig. Kanske inte en film jag skulle se om – fast intressant var den på sätt och vis.

  3. Boktrollet skriver:

    Har inte sett den men det lilla jag har sett av honom i Jane Eyre gillar jag och Carey är en riktigt bra skådespelerska så man kanske ska kolla upp denna filmen då! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.