Sunt förnuft, vilt hjärta av Veronica Almer

Författare: Veronica Almer
Förlag: Visto förlag (2018)
Antal sidor: 310 sidor
Recensionsexemplar: Nej

Exempel på var den kan köpas i olika format
Danskt band | Adlibris, Bokus, CDON

Ella är en von Beijer med allt det innebär: en framgångsrik karriär som journalist, en på pappret perfekt pojkvän och ett liv som många skulle avundas. Men så gör hon ett misstag under en intervju. Ett misstag som tvingar henne, till familjens skam, att ta jobb på en damtidning. Hennes första uppdrag blir att intervjua James Jensen, stjärnan i pojkbandet Timeless Kings. En arrogant man som kommer från förorten och som har musiken att tacka för allt. Det slår gnistor om dem. På mer än ett sätt. Snart tvingas Ella att inse att hennes liv kanske inte är så perfekt trots allt. Att den utstakade banan kanske inte är den rätta…

Veronica Almer bokbloggade ett tag och jag följde då hennes blogg. Senare har jag också följt hennes författarblogg av och till, och därmed var jag glad när jag fick höra att hon skulle debutera med Sunt förnuft, vilt hjärta. Alltid kul när någon en ”känner” lyckas ro drömmen i land. Därför blev jag oerhört glad när jag vann boken i en tävling.

Sunt förnuft, vilt hjärta innehåller alla de rätta ingredienserna för romance: en kvinna med skinn på näsan som möter en arrogant kille med ett inte helt lätt förflutet, och kemin finns omedelbart där. Lägg därtill förvecklingar och familjedrama och du får en charmig historia. För även om det är lite förutsägbart, så är det ju också precis det du vill ha av den här genren. Det är lättsmält. Du vet hur det kommer att sluta och det finns en trygghet. Innan dess blir det ögonblick för pirr i kroppen och frustration när Ella och James dummar sig.

Sunt förnuft, vilt hjärta är en riktigt charmig debut. Det ska bli spännande att se hur Veronica Almer tacklar romancegenren i sin nästa bok.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sunt förnuft, vilt hjärta av Veronica Almer

  1. Pingback: Kaosutmaningen 2018 - C.R.M. NilssonC.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.