Veckans skörd #109

Den här veckan har det trillat in en hel del böcker. Veckan fick en riktigt bra start med ett recensionsexemplar från Bazar förlag:

gudar & monster

Gudar & Monster är den avslutande delen i trilogin om Önskemånglarens dotter. I ett års tid har jag nu gått och väntat på att få veta hur Laini Taylor skulle knyta ihop säcken, och vi kan säga att det inte dröjde länge förrän jag kastade mig över denna tegelsten på närapå 600 sidor. Hur jag tyckte att hon lyckades med att avsluta trilogin får ni veta den 28/10.

Igår var det praktiskt taget julafton hos mig. Något som kunde behövas eftersom jag var på sjukhuset för att magnetröntga min förstorade hypofys, så att de har lite koll på vad den har för sig. Magnetröntgen är inte min favoritgrej, så jag behövde lite tröst efteråt. Och fick det i form av bokpaket. Först väntade ett fint paket från Gilla Böcker hemma i brevlådan:

komma fram

Jag har hittills läst två böcker av Rainbow Rowell som jag tyckt väldigt mycket om. Så givetvis ville jag läsa Komma fram också. Recensionsdatum är den 21/10, så det blir lite tajt. Men å andra sidan har jag redan läst halva…

Sedan hämtade vi ut ett paket från Bokus:

höstensmostwanted

Nej, jag vet inte riktigt hur det går med mitt köpstopp, å andra sidan har jag suktat efter dessa två hela året. The Rest of Us Just Live Here av Patrick Ness låter som om den skulle handla om en av Buffys klasskamrater: den vanlige typen som bara vill hålla huvudet nere och gå ut high school. Helst utan att förlora några lemmar. Dessutom har jag varit nyfiken på Ness ett tag nu.

Det blir mycket Rowell i oktober. Carry On kom ut i förra veckan och jag beställde den så snabbt som jag kunde. När jag läste Fangirl ville jag läsa om Simon Snow och ganska snart blev jag bönhörd. Det var faktiskt en bok på g…

Men varje gång jag råkar få syn på Carry On får jag en viss låt i huvudet (och ett sug att titta på Supernatural):

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Veckans skörd #109

 1. Marie Eggimann skriver:

  Gudar och monster ska jag läsa också men har inte läst tvåan än.
  Magnetröntgen är inte jätteskoj men man får tänka på de ser så mycket på den.
  Mia

 2. Lottens bokblogg skriver:

  Härlig tröst i alla fall, den bästa sorten. Men magnetröntgen låter verkligen inte kul!

 3. Boklysten skriver:

  Hoppas mitt ex av Gudar och monster kommer snart! Jag vill ju också sätta igång med den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.