Veckans skörd #122

Jag råkade visst ljuga för er i förra veckan: jag var visst inte helt klar med bokrean, utan fick nys om att Akademibokhandeln hade vändagar under förra helgen med tjugo procents rabatt på reapriset. Lyckligtvis hittade jag inget där. Däremot gick jag in i en annan bokhandel och kom ut med en bok:

främlingen

Främlingen av Diana Gabaldon har jag som e-bok och har redan läst. Eftersom jag har resterande böcker i fysisk form har jag retat mig lite på att ettan har saknat, så jag blev glad över att hitta den på rean. Nu ser min Gabaldon-samling komplett ut!

Som ett brev på posten kom också ett recensionsexemplar i början av veckan:

som ett brev på posten

Nej, förlåt, den var usel, men jag kunde inte motstå. Som ett brev på posten av Birgitta Bergin är en svensk feelgood om två 80-åringar som blir förälskade, till sina barns fasa. Jag kommer nog recensera den redan nästa lördag, tror jag. Tack Bokfabriken för recensionsexemplar!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #122

 1. Maddes bokblogg skriver:

  Främlingen ligger i min läshög!

 2. Marie Eggimann skriver:

  Jag hoppas bokrean är slut för min del men man vet aldrig, kommer de % på reapriset kanske jag slår till.

 3. Boklysten skriver:

  Jag väntar på rea-på-rean nu….tänker inte köpa en enda bok mer till ordinarie reapris.

 4. Nilmas Bokhylla skriver:

  Åh, jag är så nyfiken på Outlanderserien och har stått och hållit i den där i bokhandeln ett antal gånger nu. Jag kommer säkert läsa den men ska hålla mig lite till!

 5. Lena skriver:

  Dom ett brev på posten ramlade in även i min brevlåda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.