Veckans skörd #140

I förra veckan trillade det in recensionsexemplar efter recensionsexemplar, vilket gör att jag för närvarande inte lider brist på sysselsättning. Här är vad som kom hem:

recensionsexemplar4

  • Kysstäckt av Katerina Janouch är från Piratförlaget. Det är klart jag måste få veta hur det ska gå för Rosanna Wilde.
  • En väktares bekännelse av Elin Säfström har jag fått från författaren. Jag skrev ju om den här boken som en av de böcker som släpps under andra halvan av 2016 jag ser mest fram emot och då var hon vänlig nog att skicka ett ex, som jag håller på och läser just nu.
  • Välkommen till Himmelsta av Hanna Landahl har jag fått av författaren. Vargnatts bokhylla recenserade den här och jag tyckte den lät intressant. Då skickade författaren ett meddelande på Facebook och undrade om jag ville läsa. Det ville jag förstås.
  • Det enda som betyder något av Jeanette Palmqvist är från Hoi förlag. Jag fick avi om den i förra veckan, men den har inte legat på uthämtningsstället så jag ringde Posten idag. Det visade sig att det låg på ett helt annat uthämtningsställe, i andra änden av stan. Men till sist kom det ju hem till mig.

Tack så mycket!

Jag hoppas hinna recensera de flesta av de här böckerna i nästa vecka. Sedan ska det nog vara lugnt på recensionsexemplarfronten. Ett tag.

Och slanten som jag fick i examenspresent var inte slut än, så när jag var inne i stan en sväng råkade jag kika in på Akademibokhandeln och hittade den här:

the-watchmaker-of-filigree-street

The Watchmaker of Filigree Street är Natasha Pulleys debutroman, och bland annat Miss Magic har skrivit om den på ett sätt som får det att låta som något för mig. Jag menar, steampunk med HBT-personer i huvudrollen? Count me in!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Veckans skörd #140

  1. Åh The Watchmaker of Filigree Street har jag klappat på jobbat flera gånger. Den är så snygg och verkar så bra!

  2. Mrs E skriver:

    Köpte ovan nämnda bok i somras pga omslaget – fortfarande oläst dock men den verkar väldigt bra!

  3. MissMagic skriver:

    Åh tack för länken! jag hoppas du ska gilla watchmaker! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.