Veckans skörd #150 Bokrea, del 2

Då har jag även varit och hämtat ut mitt paket från Adlibris. Det rymde lite fler böcker än det från Bokus, men det mesta är taget från min önskelista:

 • Livet enligt Fikry av Gabrielle Zevin känns som en sådan där bok som är skriven av en bokälskare för andra bokälskare. Jag är svag för den typen av böcker.
 • Från och med du av Mhairi McFarlane köpte jag för att jag föll för hennes Det är inte jag, det är du. Om vi kommer iväg på den där semestern i sommar så får nog den här följa med. Såvida jag inte läser den innan dess.
 • Störst av allt av Malin Persson Giolito är inte alls min typ av genre, men jag är fruktansvärt nyfiken på den.
 • Dumplin’ av Julie Murphy verkar hur bra som helst.
 • Det finns annan frukt än apelsiner av Jeanette Winterson är min favoritförfattares debutroman och jag har tyckt att det varit lite pinsamt att jag inte har läst den.
 • Om jag var din tjej av Meredith Russo är en av förra årets titlar som jag har varit mest nyfiken på. Den var ett självklart reaköp för min del.

Sedan hade jag inte tänkt köpa några böcker alls från CDON i år. Men så råkade jag få se en bok från min önskelista, som de var ensamma om att sälja, och då trillade jag dit. För det går ju liksom inte att beställa bara en bok:

 • Den ökända historien om Frankie Landau-Banks av E. Lockhart har jag hört mycket gott om och det är en författare jag har varit fruktansvärt nyfiken på. Ändå lite av ett impulsköp.
 • Ut i det vilda av Erin Hunter är första delen i en fantasyserie med katter som huvudpersoner. Katter. Som. Huvudpersoner. Det är väl som skrivet för mig?
 • Förvara smart av Paulina Draganja fick mig att trilla dit. Jag har varit vansinnigt sugen på hennes bok länge.

Nu ska jag nog lugna mig med reaköp ett tag (säger hon som redan har två böcker i kundvagnen på Adlibris…) Men vad tycker ni – har jag fyndat även denna vecka? Vad skulle ni rekommendera?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #150 Bokrea, del 2

 1. Lena skriver:

  Flera fina böcker som även jag är sugen på.

 2. Monika skriver:

  Ser ut som fina små högar 🙂 Ett par av dem har jag stående här, men olästa.

 3. Elin Säfström skriver:

  Det här med att ”förvara smart” känns ju som någonting högst relevant, inte minst i.o.m. denna din skörd (som jag gissar inte utgör en isolerad händelse vad gäller bokinköp för din del). Själv har jag helt övergått till e-böcker där så alls är möjligt.

 4. Marie Eggimann skriver:

  Underbara bokhögar, några där som jag är nyfiken på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.