Veckans skörd #26

frestelsernas berg

Jag fick Frestelsernas berg av Jonas Gardell som en liten gåva. Det ska bli kul att se om jag tycker om den. Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad den handlar om, men det är ju Gardell så sannolikheten är ganska stor att jag kommer att gilla den.

the great gatsby

Förlåt mig för jag har syndat igen. När Bokus mejlade om ett erbjudande att köpa The Great Gatsby billigt så kunde jag inte motstå. Jag läste dock ut den fort, så det är ju ett litet undantag jag kan få göra. Att jag har dragit mig för att läsa den i alla dessa år kan jag inte riktigt förstå, då jag verkligen älskade den. På sista tiden har jag återupptäckt hur kul det är att läsa klassiker!

de skandalösa

Jag fick också hem Simona Ahrnstedts senaste, De skandalösa. Det är ett recex från Damm, vilket jag är väldigt glad och tacksam över. Hittills njuter jag i fulla muggar av den!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #26

  1. Kul att du också gillade The Great Gatsby! Ser fram emot att läsa recensionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.