Veckans skörd #60

Det här är förhoppningsvis den sista typen av ett sådant här inlägg på ett tag, eftersom jag ska försöka behärska mig. Inga nya böcker ska köpas förrän i maj tidigast, eftersom det är nog så länge jag kan vänta innan jag köper resten av Parasollprotektoratet.

I alla fall, det har kommit hem en del böcker till mig denna vecka. Först kom ett recensionsexemplar:
hbtq

Det här är en bok jag har velat läsa sedan Sebastian först började skriva om att han skulle skriva den, så jag är väldigt glad över att BTJ förlag skickade ett ex till mig. Tack så mycket! Jag har börjat läsa den så smått.

Sedan fick jag en bok av min mormor:

bjud dagen att gry

Hon håller på att rensa ur sina bokhyllor och då tyckte hon att jag kunde få den här, eftersom jag ska läsa Pearl S. Buck i år. Så det ska bli spännande att läsa.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #60

  1. Lena skriver:

    Har läst ett par böcker av Pearl S Buck vilka jag tyckte mycket om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.