Veckans skörd #72

I kommentarerna har jag skrivit att jag har beställt ett fodral till min läsplatta. Det har tagit sin lilla tid men nu har den till sist kommit:fodral

Jag beställde det från My Trendyphone, men det är från brittiska Tuffluv där jag först såg det. Det är ett köp som jag verkligen är nöjd med och det känns som om min platta är välskyddad i sitt nya fodral.

fodral2

Egentligen är fodralet till för en Kindle 4, men som ni ser passade min Letto perfekt i det. Det enda negativa är väl att påsättningsknappen hamnar under bandet, men det är ändå rätt så lätt att sätt på den. Som sagt, jag är jättenöjd!

Jag har också fått hem ett recensionsexemplar:ink

Tack, Harlequin! Ink är en ungdomsroman som utspelar sig i Japan och är första delen i en serie som heter Paper Gods. Jag fastnade lite för taglinen att pennan är mäktigare än svärdet, men senare blir jag alltmer nyfiken på konceptet. Bokens huvudperson flyttar efter en familjetragedi till Japan och möter där en kille som tycks ha förmågan att väcka bläckteckningar till liv. Spännande!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Veckans skörd #72

  1. Lena skriver:

    Jättesnyggt fodral!!

  2. Linda skriver:

    Fodralen är snyggt! Den boken verkar passa mig. Ser fram emot din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.