30 Days of Hunger Games: Vem är jag mest lik?

30 days of hunger games

Day 8: The character you are most like:

Sådana här frågor är alltid svåra, därför att det är så himla svårt att identifiera sig med en enda karaktär. Jag ser mig nog snarare som en blandning av olika karaktärers egenskaper.

Jag har en del av Katniss sämre egenskaper. Det är lätt att folk uppfattar mig som burdus och lite hård innan de lär känna mig. Jag är också inte den mest tillitsfulla av personer, så att det kan ta ett tag innan folk vinner mitt förtroende.

När det kommer till Peeta så känner jag pinsamt nog igen mig i det här med att vara förälskad i någon på avstånd under många år och sedan bekänna denna kärlek under inte de mest ideala former. Men det kanske är universellt för tonåringar? (hoppas att det är så)

Jag känner också igen vissa av Cinnas egenskaper i mig själv. För mig är kreativitet och att skapa saker och ting väldigt viktigt. Jag hoppas också att de som står mig nära upplever att de kan få stöd från mig på samma sätt som Cinna stöttar Katniss. Dessutom uppfattar de flesta mig som en väldigt lugn person.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på 30 Days of Hunger Games: Vem är jag mest lik?

  1. Pingback: 30 Days of the Hunger Games » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.