Curiousity killed the cat…

… och gjorde den framtida kattdamen (om jag nu kommer mig för att skaffa mig katt) till en velpotta.

Femtio nyanser av honom

Jag pratar förstås om Femtio nyanser av honom och mitt beteende kring den på bloggosfären. Ibland har jag skrivit att jag skulle vilja läsa, ibland har jag skrivit att jag absolut inte vill läsa. Sist tror jag att jag skrev att jag absolut inte skulle läsa.

Nu var det ju så att jag skulle handla i måndags och vad råkade då inte slinka med hem om inte denna bok?

Det mest överraskande hittills är att när jag provläste två sidor i boken så gillade jag huvudpersonen. Men jag misstänker att i samma stund som hon träffar Grey (Grey och Steele? Skämtar du med mig?) kommer hon förvandlas till en varelser utan egna tankar eller egen vilja, då det var typ så Twilight gick till.

Vet inte när jag ska ha tid att läsa den och, om jag ska vara ärlig, så tar det lite emot…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Curiousity killed the cat…

  1. Haha, det ska bli spännande att läsa din recension av boken!

  2. Anette skriver:

    Jeg tror kanskje du vil bli positivt overrasket hvis du velger å lese boken ferdig. Det ble i allefall jeg 🙂 Om du besøker bloggen min i morgen får du se bokanmeldelsen/recensionen av akkurat denne boken. Vi leste den i lesesirkelen jeg er med i, og vi hadde det veldig gøy underveis 🙂

  3. Liz skriver:

    Ana Steele är inte så mesig som folk med förutfattade meningar om boken gärna vill tro. Hon står på sig och vet vad hon vill. Jag tror att du kommer bli positivt överraskad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.