Dålig impulskontroll ibland

Jag var och klippte mig igår. På väg hem stannade jag förbi bokhandeln och egentligen skulle jag titta efter The Curious Incident of the Dog in the Night-Time av Mark Haddon, men det blev inte så.

Istället fick de här två följa med hem:

The Night Circus är en bok som jag har tänkt mig jättelänge att jag ska köpa, men det har aldrig blivit av. Igår hände det äntligen. Jag har läst inledningen och tror att det är en bok som jag skulle kunna läsa från pärm till pärm.

The Retribution är den senaste i serien om Tony Hill, vilket jag upptäckte via Annika. Det första kapitlet var intresseväckande, men jag är ändå lite tveksam. Jag tyckte att The Wire in the Blood var den svagaste i serien så jag är inte helt överförtjust i att Jacko Vance gör en comeback.

 

Lyssnar på: Gothika
Humör: Disträ
Läser: Sing You Home av Jodi Picoult, Välkommen till din hjärna av
Sandra Aamodth och Sam Wang

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.