En skådespelare som kan få mig att titta på en serie

Den här frågan var inte särskilt svår, därför att jag kom direkt att tänka på två skådespelare som kan övertyga mig om att titta på nästan vad som helst som de medverkar i.

benedict

Benedict Cumberbatch är en av mina favoritskådespelare. Min första bekantskap med honom var i tv-serien Sherlock, precis som så många andra, och det fick mig att följa honom överallt. Nu har jag sett honom i åtskilliga filmer och till och med följt med honom till radiodramat Cabin Pressure. Är Benedict Cumberbatch med i något, då kommer jag troligen att titta på det.

En annan sådan skådespelare är Peter Wingfield. Om du inte har hört talas om honom, så är det okej. Han spelade i Highlander: The Series på 90-talet och fick kultstatus som den ytterst pragmatiske Methos, men har efter det inte haft så stora framgångar trots att han är duktig. Nu har han gått i methos_01pension som skådespelare och återupptagit studierna för att bli läkare. Men innan dess var han en skådespelare som kunde övertyga mig om att se allt han var med i. Jag har till och med i en uppvisning av dåligt omdöme suttit uppe till klockan 4 på natten för att lyssna på honom när han medverkade i kanadensisk radio.

Fast att han kan övertyga mig om allt kanske är en sanning med modifikation: han hade en återkommande roll i 24 och den serien har jag faktiskt inte sett ett enda avsnitt av.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 svar på En skådespelare som kan få mig att titta på en serie

 1. Lena skriver:

  Han gör verkligen rollen i Sherlock superbra!!

 2. Monika skriver:

  Jag kan inte annat än hålla med om Benedict Cumberbatch, men jag är ändå osäker på om han blir mitt val när jag ger mig på den här TV-seriegrejen 🙂

 3. fiberglasodin skriver:

  La också märke till Benedict Cumberbatch för första gången i Sherlock som han verkligen gör skitbra. Onekligen en intressant skådespelare. Har dock insett att jag har sett honom i andra saker tidigare men då inte lagt märke till honom. Men han får nog mycket fler intressanta roller i framtiden.

 4. Anna A skriver:

  Cumberbatch är verkligen bra i Sherlock. Har inte sett honom i så mycket annat, än ska väl tilläggas.

 5. Pingback: Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att vilja titta på en tv-serie | Annas Bokbord

 6. Pingback: Nämn en tv-serie-listan » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.