En tv-serie där jag har sett alla avsnitt minst två gånger

Jag vet inte om ni har märkt det, men jag tittar om på saker väldigt ofta. Hur många gånger har jag inte ett Les Misérables? Och det här gäller för tv-serier också. De tv-serier som jag verkligen gillar har jag oftast sett mer än två gånger.

En sådan är definitivt Buffy the Vampire Slayer. Jag har inte serien på DVD själv, men min kära mor har det och vi har ju precis avslutat ytterligare en omtitt av säsong 7. Vårt försök att se om säsong 3 stannade visst vid ett par avsnitt, vilket beror på att ingen av oss tycker om just den säsongen särskilt mycket. I övrigt tycker jag att det är en fantastisk serie.

Även Highlander: The Series faller under den här kategorin. Jag har sett alla avsnitt minst 2 gånger vardera, men det har även hänt att jag har sett om serien bara med de avsnitt där Methos är med. Det är oftast de bästa avsnitten.

Torchwood är också en serie där jag har sett alla säsonger mer än en gång. De första två har jag nog sett flest gånger. Inte för att de andra två är dåliga, men de är inte riktigt samma sak. Plus att de får mig att fulgråta alltför mycket; jag har inte råd med så mycket näsdukar.

Vi nöjer oss kanske där. Det finns ytterligare några exempel, men tre räcker nog gott och väl.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 svar på En tv-serie där jag har sett alla avsnitt minst två gånger

 1. Sandra skriver:

  haha jag är tvärtom. Finns vissa filmer jag kan se hur många gånger som helst, men oftast räcker en gång 😛

 2. Lena skriver:

  24 är nog den serie som jag sett flest gånger. Tycker att den är otroligt spännande.

 3. Lottens Bokblogg skriver:

  Det var många 🙂 Vi håller på att se om några serier nu, men annars finns det så många nya att se…

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag brukar också bli lockad av en massa nya serier, men det senaste året har inget av det nya som har kommit tänt någon större låga hos mig. Agents of S. H. I. E. L. D. är den enda nya serie, utöver Supernatural, som jag har plockat upp.

 4. Therése skriver:

  Har big inte sett en hel säsong av någon av serierna du nämner. Men Buffy gillade jag. Den serie jag sett mest gånger måste nog vara Anne på Grönkulla. Så bra!

 5. fiberglasodin skriver:

  Jag har fortfarande inte vågat ta mig igenom de senare säsongerna av Torchwood, blev förskräckt när typ alla dog 🙁

  Men Buffy är helt klart en favorit.

  Tyckte också om Highlander filmerna, så borde kanske kolla in serien också.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   De senare säsongerna tycker jag har varit riktigt bra berättartekniskt. Men i senaste säsongen introducerade de tre nya karaktärer: två jätteintressanta, dynamiska kvinnor och en ensidig, stereotyp, heldryg kille som majoriteten av tittarna hoppades skulle köra av en klippa. Gissa vem som överlevde?

   Jag har inte fastnat för Highlander-filmerna, men jag gillade verkligen tv-serien 🙂 Den är rekommenderad.

 6. Såntsomjegliker skriver:

  Jeg skjønner deg godt.. noen serier er verdt å se flere ganger
  Carnivale og Firefly har jeg begge sett tre ganger 🙂

 7. Anna A skriver:

  Är också periodare när det gäller sånt där 🙂

 8. Pingback: En tv-serie där du sett alla avsnitt minst två gånger | Annas Bokbord

 9. Pingback: Nämn en tv-serie-listan » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.