Husband Material av Alexis Hall

Husband Material av Alexis Hall

Författare: Alexis Hall
Serie: London Calling, #2
Förlag: Sourcebooks Casablanca (2022)
Antal sidor: 424 sidor
Recensionsexemplar: Nej.

Luc och Oliver har nu varit tillsammans i två år. På något sätt har de lyckats lista ut saker och ting för att få det att fungera. Nu börjar alla deras vänner runt omkring dem gifta sig. Luc känner definitivt det sociala trycket att fria. Men det kommer krävas mer än fyra bröllop och en begravning för att föra dessa två människor från ”jag vet inte vad jag håller på med” till ”jag tager dig till min äkta make.” Vilken tur att Oliver är den perfekta blivande äkta mannen.

Det är kanske inte så att Boyfriend Material nödvändigtvis behövde en uppföljare, men när Husband Material kom var det nog få av de som älskade den förra boken som tackade nej. Att återse vår kaotiske Luc och vår mer samlade Oliver var som att på nytt hälsa på hos ett par gamla vänner.

Ett par gamla vänner som konstant ställer till det för sig. Medan det i Husband Material framkommer att Oliver faktiskt går i terapi, så har visst Luc hoppat över den biten. Visst har han blivit mer medveten om sina känslor och hur de styr honom, men inte tillräckligt för att de inte ska få honom att göra mindre genomtänkta saker. Som att fria, bara för att det är nästa naturliga steg.

Det leder till diverse invecklade felsteg medan de ska försöka navigera inte bara sin egna vänners bröllop, utan också sitt eget. Husband Material är precis så där lättsamt underhållande som föregående bok, samtidigt som den innehåller ett visst djup. Alexis Hall har en förmåga att skriva djupt mänskliga karaktärer som har varit med om traumatiska händelser i det förflutna, försökt bearbeta dem, men som ändå fortfarande påverkas av dem.

Husband Material är liksom sin föregångare en charmig bladvändare med karaktärer att förälska sig i och snåriga relationsdramer att ta sig igenom.

Betyg 5: Den var fantastisk!

Andra delar i serien

Boyfriend Material (recension)

Husband Material

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.