Just nu

Jag hittade den här enkäten via Fiktiviteter och eftersom jerkans tema var just nu, så passar väl den här bra.

Vid sängen: Avalons dimmor av Marion Zimmer Bradley; 3 enkla regler finns inte – en romanskola av Elisabeth Nordin; En man som heter Ove av Fredrik Backman; Liseys berättelse av Stephen King och Turka & Ayla av Niklas Krog. Det är mest en avstjälpningsplats och det enda som har bokmärke i sig är Avalons dimmor (som jag har läst hela sju sidor i! Imponerande, vill jag sarkastiskt påstå).

Här räknar vi inte in bokhyllorna som jag har stående vid sängen.

På soffbordet: Star Myths av Marianne McDonald.

Läser jag lite då och då: 3 enkla regler finns inte – en romanskola av Elisabeth Norin, som jag hemskt gärna vill ha mer tid till att ägna åt den, men i så fall skulle jag vara tvungen på att skära ned på skrivandet. Och det är väl lite mot poängen av själva boken?

Bokcirkelbok: Den enda bokcirkel jag är med i läser just nu Kyssa sammet av Sarah Waters och den är så pass färsk i mitt minne att jag stod över denna gång.

Utmaningsbok: 1Q48 Första boken av Haruki Murakami är ännu inte påbörjad, men då jag har läst ut La Dame aux Camélias ska jag ta itu med den härnäst.

På is: The Complete Sherlock Holmes av Arthur Conan Doyle, då jag tydligen inte är på humör för Sherlock Holmes.

Borde jag börja med: 1Q48 Först boken av Haruk Murakami.

Längtar jag efter att få läsa: 1Q48-trilogin; The Casual Vacancy av J.K. Rowling och Vad min son behöver veta om världen av Fredrik Backman.

I dvdspelaren: The Avengers. Hur ska jag kunna recensera den här? Jag älskar allting – Tony Stark, Natasha Romanoff, Bruce Banner och Loki främst. Mark Ruffalo som Hulken gör mig väldigt, väldigt lycklig som nörd.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.