Läsplanering: Mars 2023

Föga överraskande blev mitt lästempo långsammare i februari, även om jag faktiskt hann med de böcker som jag tänkte läsa. Vi får hoppas att jag lyckas även i mars. Annars finns ju böckerna kvar. De springer ju inte iväg.

Dessa böcker vill jag lite särskilt hinna med:

  • Skuggsystern av Lucinda Riley är tredje boken i serien om de sju systrarna. Jag är faktiskt rätt nyfiken på Star, som är huvudperson här. Den har jag lånat på biblioteket, men som e-bok. Det är så många som vill läsa det här att det känns stressigt att låna dem fysiskt.
  • Madonna av Lucy O’Brien är en hyllvärmare. Jag tänker nästan enbart damma av den för att få in den som en punkt i Selma Stories Läsutmaning. Förhoppningsvis är den läsbar också.
  • Galen i dig av Mhairi McFarlane är ett fynd från årets bokrea. Hon är en av mina favoriter inom feelgood/romance-genren.
  • Löpa varg av Kerstin Ekman blir min första bekantskap med författaren. Även den här har jag fyndat på årets rea.
  • Till alla killar jag har gillat av Jenny Han fick inte vara med på bild. Det är vår nästa bokcirkelbok, som jag har passat på att låna på biblioteket.

Har du läst någon av dessa?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.