Läsplanering: November 2016

Det här året har bara flugit förbi och nu går vi in i november. Jag fortsätter att göra en lite försiktig läsplanering, eftersom jag fortfarande inte har kommit in i mitt jobb riktigt och fortfarande är väldigt trött. Jag hoppas ändå att läsa något under november.

Läser just nu

somnrevolutionen-forandra-ditt-liv-en-natt-i-taget

 • Sömnrevolutionen av Arianna Huffington är ett recensionsexemplar som jag blev jättenyfiken på, men eftersom jag är så trött så går det lite trögt. Fast min trötthet beror nog inte på sömnbrist.

Tänker läsa

novembertankerlasa

 • Sista brevet till Sverige av Vilhelm Moberg är den sista delen i denna fantastiska serie som har tagit mig med storm. Jag är så glad över att till tagit mig tid till att läsa Moberg.
 • The Scottish Prisoner av Diana Gabaldon är tredje delen av Lord John-serien, men de ska gå att läsa lite hur som. (Jag har bara läst första boken.) I den här turas Jamie och John om att berätta, vilket jag ser fram emot. Jag är lite svulten på Outlander.
 • The Grey King av Susan Cooper. Omläsningsprojekt. Nästsista delen i serien och en av de böcker jag har läst om flest gånger.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Läsplanering: November 2016

 1. Lena skriver:

  Är sugen på att ge Diana Gabaldon en ny chans. Började ju på första boken i Outlander-serien för drygt ett år sedan, men gav upp den efter ca 100 sidor. Var nog bara fel bok vid fel tillfälle tror jag.

 2. Marie Eggimann skriver:

  Jag tycker bara man jobbar och jobbar och knappt någon tid för läsning. Och när man väl är hemma så är man trött.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Det går nog i perioder. Just nu när det är så mörkt, och särskilt du som inte mår bra, blir en nog ännu tröttare. Jag är nog så trött för att det är en massa nytt att lära sig och ta in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.