Läsplanering: November 2020

Efter en månad där läsningen mest kändes ”blaha”, vänder jag min blick till november och hoppas på lite bättre böcker. Dessa fyra böcker vill jag lite särskilt läsa:

  • Anatomi för konstnärer av Daniel Carter och Michael Courtney har jag bläddrat i genom åren, men det har aldrig blivit att jag har läst den från pärm till pärm.
  • The Fire Dragon av Katharine Kerr är den elfte delen i serien om landet Deverry. Jag är mycket spänd på hur Kerr ska lösa dels berättelsen i nutid, dels den del av berättelsen som utspelar sig under inbördeskrigen.
  • Naturlära av Lars Lerin är ett bokreafynd från i år och var ett impulsköp. Jag har gett bort den i present tidigare, så nu känner jag att det är dags för mig att läsa den.
  • Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte av Jessica Mann har jag hört mycket gott om. Marabo är en mycket försiktig tös och rädd för mycket här i världen, så jag hoppas på att få lite tips på hur jag kan göra henne lite tryggare.

Vad har du för läsplaner i november?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: November 2020

  1. Lena skriver:

    Blandad läsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.