Nytillskott i mars 2020

Jag skulle ju inte köpa mer böcker på bokrean. Men det brukar ju heta så. Efter att ha varit på provtagning gick jag in på Akademibokhandeln och vandrade ut med två böcker:

Två böcker på queertema som jag velat läsa länge: Väntar tills natten kommer av Christoffer Holst och Flicka möter pojke av Ali Smith.

Sedan gjorde jag också en liten beställning på Bokus:

Jag såg att de hade de två första samlingsvolymerna av Lilla Berlin och ville göra min samling så gott som komplett. Gösta Berlings saga var egentligen inte på rea i pocketutgåva, men den var både snyggare och billigare än den inbundna så det var den versionen som fick slinka med. Jag har ju länge sagt att jag ska läsa en roman av Selma Lagerlöf och inte bara noveller.

Sedan har jag köpt ytterligare två berlocker till mitt Pandoraarmband:

Dessa föreställer Dobby och Hogwartsslottet. Vänder man på Hogwartsberlocken blir den till skolans vapensköld istället. Mitt nördiga armband börjar bli fint.

För att vara mig har ju mars varit en ganska beskedlig månad.

Däremot får jag och Anders Fager nog ge upp. Sedan januari har han försökt skicka böcker till mig, men de kommer aldrig fram. Antingen sitter de fast någonstans i Postnords maskineri eller så är det någon som stjäl. Böckerna kommer i alla fall inte.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.