Nytillskott i november 2022

Vi inleder med ett par eftersläntrare från oktober. Jag köpte dem den 29 oktober på Stadsmissionen, men då hade jag redan fotat och schemalagt inlägget. Och kände mig lite lat. Men här är de i alla fall:

Två antologier på temat jul: Midvinter – Julberättelser från förr och Mord på blanka juldagen. Den sista var jag tveksam till, men den fick slinka med. Gillar jag den inte, kan den vandra tillbaka till Stadsmissionen eller Myrorna.

Det var också dags för novembers bokbeställning och där dolde sig dessa titlar:

The Midnight Club av Christopher Pike, Exquisite Corpse av Poppy Z. Brite, Katzenjammer av Francesca Zappia, Greywaren av Maggie Stiefvater och Snösystern av Maja Lunde. Vid en närmare blick, ser det ut som om jag tänkte fortsätta med min Halloweenläsning i november.

Den här nedan beställde jag egentligen samtidigt med de andra, men Adlibris kunde inte leverera den. Amazon lyckades dock leverera den till mig:

Fullmetal Alchemist 19 av Hiromu Arakawa. Nu har jag gett mig tusan på att jag ska se till att ha hela serien hemma. Det försvåras något av att den har några år på nacken.

Jag tackade också ja till ett recensionsexemplar för första gången på länge:

Hur skulle jag kunna motstå det när Henrik Johansson skrev och undrade om jag ville läsa Fruktansvärda arbetsplatser jag besökt och de vackra människor jag där mött? Jag har redan läst, dessvärre har den senaste tidens kaos gjort att jag varken haft tid eller energi att skriva recensionen. Men i nästa vecka räknar jag med att ha den uppe.

Det har också blivit en tur till biblioteket i november:

Där lånade jag vår nästa bokcirkelbok, Den sista kvinnan av Audur Ava Ólafsdóttir, och sista boken om Turk och Ayla, Sista skottet av Niklas Krog.

Och även om jag inte skulle titta på böcker sist jag var på Stadsmissionen, så följde det ändå med mig två stycken hem:

En andra chans av Jojo Moyes var det faktiskt min mamma som stack åt, medan jag hittade Snön som föll i april av Rosamunde Pilcher själv. Tillsammans med en massa annat fint.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nytillskott i november 2022

  1. Katzsenjammer var jag tvungen att kolla upp! Den åker upp på kom-ihåg-listan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.