Nytillskott i september 2019

Första veckan i september fick jag hem en efterlängtad Novellixask:

När jag fick höra att denna ask skulle handla om Förintelsen blev jag genast oerhört nyfiken. Och jag måste säga till er: den här asken håller oerhört hög klass. Så om du står i valet och kvalet och bara ska köpa en ask med Novellixnoveller, då tycker jag faktiskt att du ska välja denna.

Några dagar senare den veckan kom också ett recensionsexemplar:

Jag har redan recenserat Nightflyers av George R. R. Martin för den som är nyfiken på vad jag tyckte. Recensionsexemplaret kom från Bookmark förlag, tack så mycket!

Jag köpte också hem den här månadens bokcirkelbok:

Slaughterhouse 5 av Kurt Vonnegut är en klassiker jag länge har tänkt läsa, vilket gör bokcirklar så bra eftersom man till sist får tummen ur. Den var väldigt annorlunda gentemot vad jag hade föreställt mig. Och nästan omöjlig att beskriva.

Sedan förbokade jag redan i mars en av årets mest efterlängtade uppföljare:

The Testaments av Margaret Atwood. Men jag måste få gnälla lite: när jag förbokar något så tycker jag att boken/filmen ska ligga i min brevlåda på releasedagen. Jag tycker inte att den inte ens ska vara skickad på releasedagen. Om jag ska behöva vänta tre dagar på den, så kan jag ju lika gärna knalla upp till Akademibokhandeln och köpa den.

I september har jag även fått låna en bok av min mamma:

Mamma stack den åt mig med orden att det var en charmig historia, men att en fick förlåta den för att den var fruktansvärt amerikansk.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.