Omslagsonsdag #32 Kartor

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är kartor.

 Star Myths: Tales of the Constellations    

Jag hade noll spontana idéer när jag såg veckans tema och en kvick titt i mina bokhyllor gav bara upphov till Star Myths. Det blev att googla på bokomslag med kartor på och då hittade jag ju faktiskt en hel del fint. Min favorit är, föga överraskande med tanke på att jag är HP-nörd, Mapping the World of Harry Potter.

Vilket gillar du bäst?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Omslagsonsdag #32 Kartor

 1. Gia - Bokfrossa skriver:

  Jag gillar on the map men min favorit blir faktiskt samma som din, det är ju ändå en HP-bok 😉

 2. Linda skriver:

  Jag tycker Pappersstäder är så snyggt med den röda häftstiften. Men Mobergs böcker är nåt extra, broderi, hur coolt är inte det:).

 3. Lena skriver:

  De tre i understa raden har även jag med. De översta är också superfina!!

 4. Monika skriver:

  Jag har ju valt Mobergs böcker som favorit hos alla andra och det ändrar sig inte nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.