Omslagsonsdag #48 Brunt

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är brunt.

brunt

Det fanns inte så gott om brunt i mina hyllor, så jag fick dryga ut lite med andra böcker. Jag gillar de två första, The Complete Sherlock Holmes och Lavinia, men är även lite förtjust i Heart of Glass. Idag kan jag nog inte välja en favorit – säg mig, brukar jag kunna det? De tre får anses vara topp tre.

Är det något av dessa som du fastnar lite extra för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Omslagsonsdag #48 Brunt

 1. Helen skriver:

  Jag gillade Sherlock boken, ett riktigt fint omslag. Men jag gillar även Gavaldas omslag, riktigt mysigt omslag tycker jag.

 2. Jenny E. skriver:

  ”Lavinia” var vackert. 🙂

 3. Monika skriver:

  Tillsammans är man mindre ensam ser helt fantastiskt ut 🙂

 4. Boklysten skriver:

  Jag gillar Sherlock såklart!

 5. Sara Pepparkaka skriver:

  Jag gillar dansarna på Anna Gavaldas bok.

 6. Gia - Bokfrossa skriver:

  Lavina och Heart of glass gillar jag :!

 7. Lena skriver:

  Vi kom över havet är jättefin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.