Omslagsonsdag #81 Hunden efter håren

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Det har inte dykt upp något tema för denna vecka inne hos Bokpotaten, men om jag inte minns fel så är det så att om temat inte har dykt före klockan 18.00 på måndagen så är det hunden efter håren som gäller. Och så har jag ju hittat ett par verkligen snygga omslag som jag vill dela med mig av.

v9hundenefterhåren1 v9hundenefterhåren2

Black Ships dök upp som en rekommendation för mig på Goodreads och jag tyckte att omslaget var riktigt snyggt. Sedan fanns det ytterligare snygga omslag till höger och innan jag visste ordet av hade jag surfat runt en bra stund på sidan och samlat på mig en hög med snygga omslag. Det känns som om det vore dumt att inte visa dem.

Veckans snyggaste tycker jag är Bird. Huset gör mig nyfiken och får mig att undra vad det är för slags historia som utspelar sig där.

Är det något av dessa omslag som du fastnar lite extra för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Omslagsonsdag #81 Hunden efter håren

  1. Boklysten skriver:

    Bird är nog min favorit också!

  2. Therése skriver:

    Kan bara hålla med om Bird, vilket fantastiskt vackert omslag!

  3. Lena skriver:

    Wow, vilka vackra omslag.

  4. Du minns helt rätt, skönt att ni fortsätter leka med omslag även när jag inte hinner med ^^ Och Bird – så jäkla snyggt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.