Omslagsonsdag #94 Hunden efter håren

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är hunden efter håren.

potatis

v23hundenefterharen

Jag åkte iväg idag för att åtminstone vara åhörare vid några opponeringar. När jag väl kom fram var det misstänkt tomt på folk och när jag kollade schemat visade det sig att de hade bytt dag. Så då var det bara att vända hem igen.

Det mesta av min lilla energi gick åt till det, så då är det tur att det var ett lätt tema denna vecka. Jag tog några omslag till ett tidigare tema som jag aldrig publicerade och så några jag hade sparat ned sedan tidigare.

Veckans snyggaste är antingen Stolen Songbird eller Fairytales for Wilde Girls.

Vilket tycker du bäst om?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Omslagsonsdag #94 Hunden efter håren

  1. Boklysten skriver:

    Min favorit är Descended

  2. Mandelhjärta skriver:

    Stolen songbird får min ”röst”. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.