Veckans skörd #115

I måndags trotsade jag ju kylan för att ge mig av till Akademibokhandeln och omvandla ett presentkort jag fick i julklapp till böcker. Här är de tre titlar som det blev:

presentkort

Det var ganska självklart att det skulle bli När hundarna kommer av Jessica Schiefauer och Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri, eftersom de båda hade stått högt upp på önskelistan. Men den tredje var lite oväntad.

Tätt inpå varandra skrev enligt O och Bokhuset väldigt fint om Mitt hjärta går på av Christoffer Holst. Jag minns att jag fick ett mejl om den, men valde bort den av någon dum anledning. Dum, därför att jag sträckläste den i måndags. Så jag kommer nog skriva fint om den, jag också.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

11 svar på Veckans skörd #115

 1. Bokhuset skriver:

  Måste läsa om den tror jag. Behövde sockersött så jag köpte en Lycu Dillon igår, men kanske lite Pontus och Chavve är bättre medicin. 🙂 Kul att du gillade den, de andra två ligger högt på min läslista också.

 2. Monika skriver:

  Åh, jag kände ungefär likadant om Mitt hjärta går på, får kanske omvärdera 🙂

 3. Lottens bokblogg skriver:

  Har helt missat Mitt hjärta går på… Hm…
  De andra två fick toppbetyg av mig!

 4. Nu har jag läst så mycket bra om Mitt hjärta går på så jag är också supernyfiken. Och Bokhuset så att jag verkligen borde läsa den så jag får nog lyssna :p.

 5. enligt O skriver:

  Åh, tre fina böcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.