Veckans skörd #146 Christmas Edition

Det har blivit idel hårda klappar för min del, så jag har tydligen varit snäll i år. Men i stundande flyttider är det inte så mycket böcker som gäller, utan det har blivit en del köksmaskiner.

Men jag fick en bok av mina kära syster:

Jag ska äntligen få vet hur det går för Cinder och de andra! Winter är sista delen i Marissa Meyers serie The Lunar Chronicles och det ska bli spännande att se hur hon knyter ihop säcken.

Det blev också en del film:

  • Supernatural, säsong 11 är lite av en tradition att jag och min syster köper till varandra varje jul. När vi ska hinna titta på den här säsongen vet jag inte, men vi får nog till det.
  • Skönheten och Odjuret skrev Anne Rice om tidigare i år och jag blev genast nyfiken. En fransk film från 2014 som verkar hur snygg som helst.
  • Alice Through the Looking Glass / Alice in Wonderland känns det som om jag behöver ha i min filmhylla. Plus att jag inte har sett uppföljaren ännu.

Sedan fick jag också en liten målarbok:

Det här känns som en bra bok att ta med sig överallt och måla lite i när en får en stund över. Målarböcker är bra avkoppling. Jag måste hitta tillbaka till dem.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #146 Christmas Edition

  1. Monika skriver:

    Jag får nog ta och skaffa mig de böcker som saknas i Månkrönikan, så kan jag om inte annat ha med den i min Finish That Series Challenge om något år 🙂

  2. Lena skriver:

    Vilka trevliga klappar!

  3. Lottens bokblogg skriver:

    Alltså jag blir tokig på att de aldrig översätter Winter. Jag kan läsa på engelska, men dottern vill väldigt gärna ha den på svenska.

  4. Annette skriver:

    Böcker och köksmaskiner låter som en bra julafton 🙂 Filmerna Skönheten och odjuret, den versionen du fick, och Alice i Spegellandet fick våra tjejer i julklapp. Perfekt, för då kan jag också se dem 😉

  5. MissMagic skriver:

    Fina klappar! och målarboken är så vacker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.